Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Párizsi Divathét legjobb képei

A divatvilág történéseire fogékonyabb olvasóinknak talán nem árulunk el túl nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy tegnap ért véget a jövő tavaszi trendeket bemutató Párizsi Divathét. Ezzel pedig mind a négy "fővárosban" lezajlottak a nemzetközi divatszemlék. Ahogy az eddigiek kapcsán is megírtuk véleményünket, most is összefoglaljuk, hogy melyek voltak a legjobban sikerült, illetve legérdekesebb bemutatók Franciahonban.

0 Tovább

86 éves a kis fekete

Pontosan 86 éve annak, hogy Coco Chanel megalkotta ezt a csodálatos és megunhatatlan ruhadarabot, amiről még Karl Lagerfeld is azt tartja, hogy nem lehet vele hibázni, hiszen egy nő soha nem lehet alul- vagy túlöltözött egy kis feketében. A jeles alkalomra egy korszakos összeállítással készültünk.

0 Tovább

Öltözz az alakodnak megfelelően

Sok lánynak, asszonynak jelent problémát az alkatához illő ruha kiválasztása. Ha egyébként nem lennénk tisztában ezzel a jelenséggel, akkor a hozzánk érkező kérdésekből is leszűrhetnénk, hogy nagy igény mutatkozik a segítségre. Ezért most megosztanánk veletek alkatonként pár tippet, hogy mire érdemes odafigyelni vásárláskor.

0 Tovább

A legjobb pillanatok a Milánói Divathétről

Kedden véget ért a Milánói Divathét, mi pedig tartozunk nektek annyival, na és szeretjük is annyira az olasz tervezőket, hogy beszámoljunk a legérdekesebb bemutatókról.

0 Tovább

Emmy 2012 – A legjobb és legrosszabb ruhák

Az amerikai sorozatok rajongóinak talán nem mondunk nagy újdonságot azzal, hogy vasárnap éjszaka-hétfő hajnalban kiosztották az idei Emmy díjakat. Nekik biztosan magas hírértékkel bír, hogy a már nálunk is bemutatott Modern család lett az év vígjátéksorozata, számunkra azonban sokkal érdekesebb, hogy miben sétáltak végig a vörös szőnyegen az ünnepelt sorozatsztárok. Lássuk hát kik választottak jól és kik kevésbé szerencsésen.

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek