Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kérdezz! Mi válaszolunk!

A nyár folyamán sok divatkérdés érkezett hozzánk, mi pedig úgy gondoltuk, hogy méltó módon fogjuk ezeket megválaszolni, ezért elkészítettünk egy videó sorozatot, amiben olyan kérdésekre kaphattok válaszokat, mint hogy összepasszol-e a barna és a fekete, illetve, hogy egy kor fölött le kell-e mondania a nőknek a szoknyáról.

0 Tovább

A Benetton az év munkanélkülijét keresi

A Bennettontól már megszokhattuk, hogy ha hirdetésre adják a fejüket, akkor azt nem hagyományos módon teszik, legújabb kampányuk, az "Év munkanélkülije" is erről a mentalitásról tesz tanúbizonyságot.

0 Tovább

Adele és a Burberry közös kollekción dolgozik?

Azt csiripelik a verebek, hogy az aranytorkú énekesnő egy plus-size kollekció elkészítésén munkálkodik, méghozzá a Burberry kreatív vezetőjével, Christopher Bailey-vel közösen.

0 Tovább

Ha Lady Gaga divatbemutatóra megy…

akkor az biztosan nem egy átlagos show, és ez a feltételezés valóban helytállónak bizonyult a kalapkészítő Philip Treacy bemutatóján.

0 Tovább

New Yorki Divathét 7-8. nap

Hogy mik voltak a New Yorki Divathét utolsó két napjának nagy durranásai? Sorozatunk záró részéből minden kiderül.

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek