Közeleg az év vége, ami mindig alkalmat ad arra, hogy visszatekintsünk az adott év történéseire és listákat kreálhassunk a legjobbakról, a legrosszabbakról, vagy éppen a legkülönösebbekről. Nos, mi sem szeretnénk kimaradni a sorból, és egyébként is szeretjük a listákat, viszont mivel úgy gondoljuk, hogy sokkal nehezebb dolga van egy párosnak a vörös szőnyegen, mint ha egyéniben mutatkoznának ugyanott, ezért a szokásostól eltérően most 2012 legjobban öltözött párosait gyűjtöttük egy csokorba. Kattints, hogy megtudd kik miben lettek szerintünk az év legdivatosabb duói!

Angelina Jolie és Brad Pitt

Hollywood legnagyobb durranása, Brad és Angelina, akik mindig tökéletesen egymáshoz passzolóan öltöznek, és ez az Oscar gálán sem lehetett máshogy.

Kim Kardashian és Kanye West

Az év meglepetés párja, legalábbis divatszempontból, érdekes módon a kemény amerikai rapper, Kanye igazán jó hatással volt a valóságshowkkal befutott Kim Kardashian ízlésére.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Lehetetlen lett volna kihagyni a hercegi párt egy ilyen összeállításból, és nem csak Kate Middleton stílusikoni szerepe miatt, ugyanis a herceg is legalább olyan jó ízléssel öltözik szépséges arájához, persze erre hajlamosak vagyunk kevésbé odafigyelni.

Jessica Biel és Justin Timberlake

A frissházas „fiatalok” nagyon hasonló stílusban öltöztek eddig is, így együtt sem okoznak nagy meglepetést, tökéletes összhang mutatkozik közöttük.

Beyoncé és Jay-Z

Ez a páros talán nem is szorul magyarázatra. Beyoncé igazi divatikon, míg férjének van annyi érzéke, hogy kellően a háttérbe húzódva, ragyogni hagyja kedvesét.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Az idén a világ legszexisebb férfijának is megválasztott Ryan Gosling az évek során nem csak színészként teljesedett ki, de ízlése is sokat fejlődött, hogy jelenlegi párjáról, Eva Mendesről ne is beszéljünk. Bárhol jelenjenek meg együtt, tökéletes összhangban van a stílusuk.

Michelle és Barack Obama

Az amerikai elnöki pár talán még sosem nézett ki ilyen jól, és most nem a jól szabott öltönyökről beszélünk, a különbséget a First Lady jelenti. Michelle egy igazi díva a politikusok és politikusfeleségek között, aki kiválóan reprezentálja férje új szemléletű politikáját is.

Neked melyik páros tetszik a legjobban? Kihagytunk valakit? Írd meg itt vagy a Facebookon!