A Karácsony már a nyakunkon van és a szilveszteri parti sem tűnik már olyan távolinak, ami felveti a kérdést, hogy mégis mit kéne felvenni ezekre az alkalmakra. Ne aggódj, összedugtuk a fejünket és előálltunk pár hasznos tanáccsal, amelyeknek a segítségével te lehetsz majd az ünnepek sztárja. Az elsőt mindjárt meg is osztjuk: Élvezd ki a rövidke szüntetet, és mosolyogj sokat, hiszen a szépség belülről fakad!

Mivel elég nagy esély van rá, hogy az ünnepek alatt igencsak fagyos lesz az időjárás, ezért elengedhetetlen, hogy legyen egy jó kabátod, amivel minden másnak is megalapozol, hiszen ez lesz az első dolog, amit látni fognak rajtad, amikor megérkezel egy rendezvényre, legyen az családi vacsora, vagy akár Mága Zoltán újévi koncertje. Ha már nem akarsz vásárolni, illetve nem számítasz senkitől egy olyan LACCA kabátra, mint amilyen a képen is látható, akkor még mindig felújíthatod a régit, a hogyanról már mi is írtunk itt.

Ha már levetettük a kabátot, akkor jöhet az igazi ragyogás, hiszen nincs is ennél jobb időpont, hogy csillogjunk egy kicsit. Építsünk be az öltözékünkbe valami igazán fényeset, flittereset vagy éppen kristállyal díszített kiegészítőket. Persze csak óvatosan, mert senki sem akar karácsonyfának kinézni.

Éppen ezért a megjelenésed sikerének egyik, ha nem a legfőbb kulcsa, a megfelelő ékszer kiválasztása. Nincs az ünnepi szezonnál alkalmasabb időpont arra, hogy végre hatalmas méretű ékszereket aggass magadra. Eljött az ideje a vaskos nyakláncoknak, a széles óráknak és az ajtókilincs méretű gyűrűknek. Nyugodtan ess túlzásokba a kiegészítőkkel, de ha erre az útra lépsz figyelj arra, hogy a ruhád szolid maradjon.

Hagyd az egyszerűséget az év más szakaszaira, itt az ideje, hogy az ünnepek alkalmával elkezdj kísérletezni a különböző anyagokkal és rétegekkel. Ebben a hónapban már elő ne vedd a farmert a szekrényből, eleget hordod azt az év többi részében! Jöjjön a csipke, a bőr vagy a szőrme!

Válogass az ünnepi színekből! Tudjuk, hogy a kis fekete a legbiztosabb választás, de egyben a legunalmasabb megoldás is. Hozd hát a ruhádat is ünnepi hangulatba! Karácsonyi partira, családi összejövetelre jöhet a piros, szilveszteri buliba a feketén kívül az örök csillogó színek, az arany és az ezüst, de ha azt akarod, hogy Te legyél a legtrendibb, ugyanakkor mégsem hivalkodó, nyithatod az újévet elsőként a jövő év színével, a smaragdzölddel is!