Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jessica Bielt csodáltuk augusztusban

A Total Recall – Az emlékmás sokak szerint teljesen felesleges feldolgozásában Colin Farrell és Kate Beckinsale mellett Jessica Biel játszotta a főszerepet. A premier kiváló alkalmat adott arra, hogy a színésznő végigturnézza a film premiereket, partikat és televíziós show műsorokat. Összeállításunkból kiderül, hogy Jessica Biel semmit sem bízott a véletlenre, hiszen mindig kifogástalan stílusérzékkel választott magának szebbnél szebb ruhákat.

A film Los Angeles-i bemutatóján Jessica úgy nézett ki, mint egy XXI. századi hercegnő. A visszafogott, de gyönyörű rózsaszín Dior ruhát egy hecces Louis Vuitton cipővel és egy különleges Tom Binns nyakékkel dobta fel.

Igazi üzletasszony külsővel érkezett Jessica Jon Stewart show műsorába.  Giambattista Valli különleges mintájú ruhájához egy fekete bőr Fendi táskát és egy Casadei cipőt választott.

New Yorkban Az emlékmás premierjén Jessica Elie Saab fehér ruhája mellett döntött, amihez Jimmy Choo cipőt és egy gyönyörű antik Lorraine Schwartz fülbevalót választott.

A Sony hivatalos partiján a színésznő ismét Elie Saab kreációjára tette le a voksát. Ezt a gyönyörű fekete estélyit elnézve megértjük a választását.

A londoni bemutatón extravagánsabb külsőt választott Jessica. Legalább is  Giambattista Valli ruhája messze van attól a visszafogott Dior darabtól amit Los Angelesben viselt.

A színésznő a filmmel Berlinbe is eljutott. A német fővárosban Christian Cota kreációjában pózolt a fotósoknak.

A sok bemutató és parti mellett a színésznőt az utcán is lencsevégre kapták a fotósok. Jessica ebben az Oscar de La Renta ruhában is fantasztikusan néz ki.

0 Tovább

Úgy akarsz öltözni mint Kate Middleton? Már egy app is van erre!

Jó hír az iPhone tulajdonos Kate rajongóknak: Nemrég egy külön iOS alkalmazás látott napvilágot, amivel ezentúl nyomon követhető Cambridge hercegnőjének öltözködési szokásai.

0 Tovább

Prada és Miu Miu ruhákban pompáznak „A nagy Gatsby” sztárjai

Baz Luhrmann filmjei igazi vizuális orgiák gondoljunk csak a Rómeó és Júlia, illetve a Moulin Rouge című filmekre. A rendező legújabb vállalkozása Francis Scott Fitzgerald kultikus regényének, A nagy Gatsby-nek az adaptációja.

A 2013 nyarán bemutatásra kerülő mozi főszerepeit Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan és Tobey Maguire alakítják. A húszas években játszódó történetben központi szerephez jutnak a ruhák. Az elegáns ruhák tervezését a Prada és a Miu Miu divatházra bízták, a két cég összesen 40 ruhát biztosít a produkció számára. Aki látta a Prada 2012 tavaszi-nyári férfi kollekcióját az már érezhette a húszas évek hatását, így az együttműködés valószínűleg zökkenőmentes és gyümölcsöző lesz.

A nagy Gatsby már a második közös projektje Miuccia Pradának és az ausztrál rendezőnek. A Rómeó és Júlia mozihoz Luhrmann az olasz tervezőt kérte fel Leonardo DiCaprio egyik nem hétköznapi kosztümjének a megtervezéséhez.

0 Tovább

Kik diktálhatják az őszi divattrendeket?

A divattrendeket komolyan befolyásolhatják, hogy mit viselnek a közkedvelt sztárok a bemutatásra kerülő siker várományos filmekben. Összegyűjtöttük kik lehetnek az ősz meghatározó „divatdiktátorai”.

Kristen Stewart

Bárki, aki olvasta Jack Kerouac 1957-es kultikus regényét az Útont az pontosan tudja, hogy a regény egyik központi alakja Marylou öltözködési stílusa izgalmas és lázadó. Walter Salles régóta várt filmadaptációjában Kristen Stewart alakítja Dean Moriarty tinédzser menyasszonyát. A filmben viselt ruhatára biztosan visszahozza a kor divatját a mindennapjainkba.

Ben Whishaw

Az új James Bond filmben merészet húztak, hiszen Q karakterét egy fiatal srác vette át. A szerepet az a Ben Whishaw alakítja, aki karrierjét modellként kezdte, nemrég fejezett be például egy Burberry kampányt. A filmben Whishaw a 90-es évek indie stílusát követi. Kócos hajjal, szemüveggel, retro öltönnyel és laza dzsekivel hozza a brit alter stílust. A kérdés az, hogy a nagyközönségre milyen hatással lesz ez az imidzs?

 Naomi Watts

Sokan várják a filmet Diana hercegnő életéről, amelyben Naomi Watts alakítja a főszerepet. Diana mindig is meghatározó szereplője volt a divatvilágnak, öltözködési stílusát milliók követték. Legendás barátsága Versace-vel, és az ennek köszönhető kosztümök örökre beivódtak emlékezetünkbe. Vajon a film és Naomi Watts alakítása újból divatba hozza a nyolcvanas, kilencvenes évek kosztümdivatját? 

0 Tovább

A divatvilág szereplői is a legbefolyásosabb nők között

Évről-évre nyilvánosságra hozzák a világ legbefolyásosabb nőinek listáját. A lista első helyét Angela Merkel német kancellár foglalja el, de a divatvilág számos szereplőinek is jutott hely a „legnagyobbak” között.

A legelőkelőbb helyet, Diane von Furstenberg belga tervező foglalja el, aki a 33. helyet foglalja el. Pozíciójához hozzájárul második házassága a milliárdos médiamogullal, Barry Dillerrel.

A háromgyermekes Angela Ahrendts a Burberry 52 vezérigazgatója a 45. a listán. Az ő nevéhez kötődik a márka újjáélesztése, hogy a klasszikus stílust adaptálni tudta a 21. századi trendekhez.

Az 51. helyet Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője foglalja el, aki 1988 óta szerkeszti a magazint. Wintour egyre inkább a politikába is beleássa magát, hiszen Obama újraválasztási kampányát támogató vacsorájával 500 ezer dollárt kalapozott össze.

Miuccia Prada  a 67. helyen áll a listán. A Prada birodalom értékét 13 milliárd dollárra becsülik, Miuccia a részvények egyharmadát birtokolja.

A brazil szupermodell, a várandós Gisele Bündchen a 87. helyet foglalja el. Gisele nem csupán a legjobban kereső modell, hanem elismerést vált ki jótékonysági munkájával is. Legutóbb hazájában 50 ezer fa ültetését támogatta az esőerdőben, illetve 1 millió dollárt adományozott a japán Vöröskeresztnek a földrengés károsultjainak megsegítésére.

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek