Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legjobb filmes átalakulások

Ősrégi filmes trükk. Végy egy kissé bénácska lányt, vedd körbe brutális körülményekkel, például jó pár, gonosz mostohatestvérrel. Végül egy csodás fordulattal vesd le megfáradt gönceit, szemüvegét és varázsold csodás hercegnővé. Voilá, kész is a tündérmese! És hiába régi a trükk, mégis működik, íme a bizonyíték: összegyűjtöttük a filmes világ legjobb átváltoztatásait!

0 Tovább

Új sminktrend: csipke az arcon

Új sminktrendet igyekszik meghonosítani David Bowie és Annie Lennox sminkmestere, Phyllis Cohen. A tervező Face Lace nevű kollekciójának darabjai instant extravagáns sminket kínálnak, amelyet egy könnyed mozdulattal a szemhéjra, arcra ragaszthatunk. Ha arccsipkében jelenünk meg valahol, garantált, hogy minden szempár ránk szegeződik.

1 Tovább

Hogyan hordjunk sálat?

Az október beköszöntével megérkezett a hideg idő is, szükségünk van arra, hogy az utcán melegen tartsuk testünket. A megfázás elkerülésének fontos kelléke a sál, amelynek viselésétől viszont sokan ódzkodnak. Most mutatunk néhány tippet arra, hogy ezt a viszonylag egyszerű, de praktikus ruhadarabot hogyan lehet stílusosan viselni.

A hűvösebb napokra választhatunk a ruhánk színével harmonizáló selyemsálat. Ha sálunk elég hosszú, kétszer, háromszor tekerjünk körbe a nyakon, majd a két végét egyszerűen elől kössük össze. Ha sálunk ehhez a művelethez nem lenne elég hosszú, akkor a két végét összekötve, laza egyszerűséggel lógassuk a nyakunkba. Kissé talán szokatlan megoldás, de annál izgalmasabb a vékony selyemsál megvastagítása. Ehhez egy vastagabb, például kötött sálra van szükség, amelyet a selyemsál alá kötünk, odafigyelve, hogy az alsó réteget a fölső tökéletesen takarja. A vastag sálat szintén hurokszerűen lógassuk nyakunkba.

0 Tovább

Kalapács alatt a filmtörténet híres ruhái

Több száz filmes relikviát bocsát árverésre november elején az amerikai Julien's aukciós ház. A kikiáltási tárgyak között a filmtörténet meghatározó produkcióinak kosztümjei is szerepelnek. A filmrajongók többek között Ginger Rogers, Julie Andrews, Marilyn Monroe vagy Judy Garland által viselt darabokat vásárolhatnak meg.

0 Tovább

A Zara, mint dekorbolt?

Izgalmas híreket kaptunk, ugyanis október 9-én Zara Home néven internetes lakberendezési áruházat nyit Amerikában az ismert ruhamárka. Jól olvasod a Zara nem csak ruhákat, de otthoni dekor termékeket is forgalmaz. Mostanáig mi sem tudtunk róla, azonban egy kis kutakodás után hamar kiderült, hogy a spanyol divatcég lakberendezési termékvonala egyáltalán nem ismeretlen Európában, hiszen még a szomszédos Romániában is vannak üzleteik. Hogy milyen egy Zara Home? Erről inkább beszéljenek a képek!

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek