Az amerikai sorozatok rajongóinak talán nem mondunk nagy újdonságot azzal, hogy vasárnap éjszaka-hétfő hajnalban kiosztották az idei Emmy díjakat. Nekik biztosan magas hírértékkel bír, hogy a már nálunk is bemutatott Modern család lett az év vígjátéksorozata, számunkra azonban sokkal érdekesebb, hogy miben sétáltak végig a vörös szőnyegen az ünnepelt sorozatsztárok. Lássuk hát kik választottak jól és kik kevésbé szerencsésen.

Sofia Vergara

Ha már Modern családot említtettük, akkor kezdjük rögtön a gyönyörű kolumbiai származású színésznővel, aki valódi sellőnek öltözött, és be kell vallanunk, hogy jó választásnak bizonyult a fényes, türkiz dressz, ha csak azt nem vonjuk le az értékéből, hogy szétszakadt a gála során Sofia fenekénél.

Julianne Moore

Kedvenc vörös hajú színésznőnk egy sárga Dior ruhát villantott, nekünk nem jött be.

Heidi Klum

Az ex-modellen egyáltalán nem látszik, hogy épp most ért véget a házassága. Csodásan festett a mély kivágású, lenge Alexandre Vauthier ruhában.

Ginnifer Goodwin

Az aranyos színésznő a köztévén futó Egyszer volt, hol nem volt című sorozatból lehet ismerős. A sorozat mellesleg nagy kedvencünk, nem úgy a retró stílusú ruha, az sajnos nem volt a legjobb választás.

Glenn Close

A hatszoros Oscar-díjra jelölt színésznő, úgy tűnik régen elfeledett szerepében jött a gálára, és Szörnyella De Frásznak öltözött, lelki szemeink előtt már látjuk is, ahogy a pórul járt dalmatákat kínozza.

Ashley Judd

Szegény Ashley jobban hasonlított egy hatalmas bonbonra a meggy színű Carolina Herrera ruhában, mint egy jól menő színésznőre.

Julie Bowen

A végére egy másik Modern Család szereplő maradt, akinek nem csak famíliája, de ruhájának színe is igazán modern volt. Nekünk tetszett.

És ti mit gondoltok, ki választott jól és ki rosszul?