Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

New Yorki Divathét 5-6. nap

Ma sem maradtok divat nélkül, a most következő bejegyzésből megtudhatjátok, hogy mire volt érdemes figyelni a New Yorki Divathét ötödik és hatodik napján.

0 Tovább

New Yorki Divathét 2-4. nap

Folytatjuk a New Yorki Divathét legizgalmasabb pillanatainak feltárását. Úgy döntöttünk a felhalmozott képek mennyisége miatt, hogy három részletben osztjuk meg veletek a látnivalókat. Ebben a bejegyzésben a második naptól a negyedikig lezajló divatbemutatókból csemegézünk.

0 Tovább

New Yorki Divathét – Első nap

Mik lesznek a legújabb tavaszi trendek? Tudd meg a New Yorki Divathét első napjáról készült összeállításunkból! Képek, videók.

0 Tovább

Elkezdődött a New Yorki Divathét

Bizony, mától egy hétig csak a divaté a főszerep New Yorkban. Mi pedig a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk beszámolni minden fontosabb történésről és minél több képet megosztani veletek a jövő tavaszi trendekről.

0 Tovább

A Gucci új parfümöt szervírozott

Tegnap este mutatta be Velencében a Gucci legújabb illatkölteményét, a Premiere-t. Ez önmagában talán még nem akkora hír, de az, ahogyan az új parfümöt tálalták, mindenképp említésre érdemes.

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek