Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Stílusosan az esőben

Ha egy valamire igazán szükséged van az őszi-téli szezonban, akkor az egészen biztosan egy esernyő. A legtöbb darab azonban szörnyen unalmas, ami azt illeti kifejezetten nehéz egy esős napon igazán szép esernyővel szembetalálkozni Budapest utcáin. Nem lehetetlen azonban stílusos, szellemes és a legújabb divatnak megfelelő eszközt sem találni, legalábbis az interneten, nekünk is egészen Angliáig kellett érte "elzarándokolni". Tekintsd meg, mely esernyőkre tehetnek szert a szerencsésebb sorsú nyugat-európai kollégák. A brit Vogue összeállítása.

0 Tovább

Disney hercegnők a legmenőbb tervezők ruháiban

A londoni Harrods luxusáruház vezetői csodás tervet eszeltek ki a téli szezonra, és meghívtak 10 vezető divattervezőt, hogy újraalkossák a jól ismert Disney hercegnők ruháit. A feladat a ruhák modernizálása volt, azonban ezt mindenki a saját stílusában tehette meg, így igazán izgalmas kreációk születtek. Az ikonikus mesefigurák új ruhái méltóak a hagyományokhoz, ugyanakkor mégis frissnek tűnnek. Kukkants be a tervekért!

0 Tovább

50 év Bond lányai

El tudod képzelni, hogy egy filmes karakter 50 évet éljen túl a mozivásznon? Nem túl gyakori, de időnként megesik, hogy a jó dolgok sokáig tartanak. Nem számít, melyik generációba tartozol, biztosan ki tudsz választani egy kedvenc filmet, színészt vagy éppen Bond lányt a sorozatból. Hogy milyenek voltak az elmúlt 50 év hősnői, illetve szuper-gonosz asszonyai? Összeállításunkból kiderül!

0 Tovább

Mit csinál a McDonald’s és a Prada?

Érdekes dolgok történnek az olasz divat fővárosában, és nem feltétlenül a legújabb őszi vagy tavaszi trendekkel kapcsolatosan. Sőt még csak nem is Ronald McDonald fog Prada kosztümbe öltözni! Jelen esetben tisztán üzleti érdekek feszülnek egymásnak. Hogy min különbözött össze a divatmárka és a gyorsétterem-lánc? A kattintás után megtudhatod!

0 Tovább

Új trendek a Menyasszonyi Divathétről

Új szelek fújnak a menyasszonyi ruhák világában, mi sem jelzi ezt jobban, mint Vera Wang "pálfordulása", aki két év után először vitt fehér esküvői ruhákat a New Yorki Menyasszonyi Divathétre. Böngészd végig gyűjtésünket, ha kíváncsi vagy, hogy milyen dresszben lehetsz jövőre a menyegző királynője!

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek