Lassan, de biztosan itt a Karácsony, a szeretet ünnepe, na meg persze az ajándékozásé. Ami viszont kisebbfajta problémát is okozhat, hiszen sok esetben nem csak a vásárlás, de az ajándékok kitalálása is nehéz feladat. Mit szeretne az unokahúg, mire vágyhat a legjobb barátnő? Hogy ne okozz csalódást egyetlen igazi fashionista szerettednek sem, most megosztjuk veled tuti ajándékötleteinket.

Sál

Ideális ajándék lehet egy kevesebbszer látott, de kedves rokon számára. Egy divatos sállal nem lehet mellélőni, és a hideg téli időjárásnak köszönhetően mindig aktuális is Karácsony idején.

Fotó: Fórika Attila

Pénztárca

Az éppen rossz passzban lévő ismerőseid számára nem csak hasznos ajándék lehet a pénztárca, de akár a szerencséjüket is meghozhatja. A babona úgy tartja, hogy a gazdagságoz pirosnak kell lennie, sőt az sem árt, ha egy kis pénzt is belecsúsztatsz, mert anélkül ugyancsak szerencsétlenséget hoz.

Fotó: Fórika Attila

Táska

Biztosra akarsz menni a legjobb barátnődnél? Válassz neki egy belevaló parti táskát, egy ilyen darabbal biztosan nem fog szégyent vallani a legmenőbb szilveszteri bulikban sem.

Fotó: Fórika Attila

Koktélruha

Ha már Szilveszterről volt szó. Nem akar eljönni veled a barátnőd az év utolsó nagy bulijába, mondván nincs egy gönce sem? Lepd meg egy elegáns és divatos koktélruhával, garantáljuk, hogy nem lesz több kifogás!

Fotó: Dévai Zoltán                                                                          Fotó: Cselényi Szabó András

Kabát

Kiváló ajándék lehet hozzánk igazán közelálló hölgyismerőseinknek, akik erre a télre már nem tervezték új kabát vásárlását, mondván úgyis kibír még egy évet a régi, már kiszolgált darab. Ha a (piros) pénztárcánk engedi, ajándékozzuk meg hát őket egy, az idei trendeknek megfelelő, igazi karácsonyi hangulatot sugárzó télikabáttal!

Fotó: Fecsa

Megtetszett valamelyik ajándékötletünk? Váltsd valóságra szeretteid álmait és lepd meg őket az itt bemutatott ajándékok egyikével. Keresd őket a LACCA Divatszalonban!