Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Őrült celebcipők

A gravitációt is meghazudtoló csizmáktól kezdve, az űrlények lábbelijeit idéző kreációkon át minden azt bizonyítja, hogy a hollywoodi celebek ízlésbeli őrültsége még messze nem érte el a tetőfokát, habár az utóbbi időben elég soká jutottak. Nézd meg te is a legfurább cipőket a legmenőbb celebeken!

0 Tovább

Válassz kabátot az alakodnak megfelelően

Válassz kabátot az alakodnak megfelelően

Az elmúlt hetekben ugyan már foglalkoztunk kabátokkal, első ízben azonban csak a régi tupírozásával, másodszor pedig egy érdekességgel, így a mostani bejegyzésben a vásárlással, illetve annak szempontjaival foglalkozunk.

0 Tovább

A történelem legdivatosabb First Lady-jei

Mivel most mindenki az Egyesült Államokban zajló elnökválasztás lázában ég, így mi sem mehettünk el a téma mellett, persze szigorúan női szemmel nézve. Ezért megvizsgáltuk az USA történelmének legdivatosabb első asszonyait, Jackie Kennedytől Michelle Obamáig és összegyűjtöttük, hogy mit leshetünk el tőlük mi, a hétköznapok hősnői.

0 Tovább

Táskabát - a légitársaságok pótdíjai ellen

Lehet, hogy kissé túlzásnak találjátok, hogy a legutóbbi és mai bejegyzésünkben is kabátokkal foglalkozunk, de a lassan állandósuló tél mindenképp indokolttá teszi a téma alapos kivesézését, különben pedig olyan különlegességre bukkantunk az interneten, amit meg kell, hogy osszunk. Hogy mi is pontosan a táskabát? A kattintás után megtudhatod!

0 Tovább

Dobd fel régi kabátodat az idei télre

Korán jött az idei tél és még ki sem nézted, hogy miben fogod elvarázsolni a havas utcák férfiközönségét? Mit szólnál, ha mutatnánk pár kreatív tippet, amivel igazán divatossá teheted régi kabátodat, hogy egyáltalán ne is legyen szükség újra. Persze lehet, hogy az ajánlott módszerek megkövetelnek némi kézügyességet, de nem kell megijedned, egyik tanácsunk kivitelezése sem túl nagy ördöngösség.

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek