Új szelek fújnak a menyasszonyi ruhák világában, mi sem jelzi ezt jobban, mint Vera Wang „pálfordulása”, aki két év után először vitt fehér esküvői ruhákat a New Yorki Menyasszonyi Divathétre. Böngészd végig gyűjtésünket, ha kíváncsi vagy, hogy milyen dresszben lehetsz jövőre a menyegző királynője!

Áttetsző nyak- és vállrész

Kétségkívül ez volt az idei év legjellemzőbb vonása. Jó ötlet, hiszen a megoldás okosan kombinálja a vállnélküli ruhák könnyedségét a praktikummal. Gondoljunk csak a menyasszonytáncra!

Hosszú ujjú fazon

Katalin hercegné klasszikus hosszú ujjú esküvői ruhája, még mindig érezteti hatását. Úgy tűnik jó időre befészkelte magát a fazon a designerek elképzeléseibe.

Csipkés rétegek

A csipke 2011-es feltámadása óta töretlen népszerűségnek örvend a tervezők körében, így idén is sok kollekcióban jelent meg elsősorban díszítőelemként a többi réteg felett, mélységet adva ezzel a ruháknak.

Visszafogott színek

A tavalyi trendekhez képest visszafogott színek jellemezték a bemutatott kollekciókat. Pink, olíva zöld és babakék ruhákat láthattunk a kifutón.

Flitterek

A flitterek általában elegáns és szexi kisugárzást adnak egy ruhának, alkalmazásával ebben az esetben sem volt más céljuk a tervezőknek, azonban idén talán már egy kissé túlzásba estek a felhasznált mennyiséget tekintve.

Hangsúlyos fejfedők

Úgy tűnik, a hagyományos fátylakkal szemben teret nyertek az erős, hangsúlyos, extrémebb menyasszonyi fejfedők.

Mit gondoltok a jövő évi trendekről, el tudjátok magatokat képzelni az oltárnál ezekben a ruhákban?