Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Varázslatos Dior Karácsony Párizsban

Az idei Karácsony a párizsi Printemps divatáruházban egészen biztosan mesésen fog telni. Az üzletház ugyanis teljes egészében ünnepi arculatot öltött, mégpedig a Diornak köszönhetően, és ha már róluk van szó, gondolhatjátok, hogy nem álltak meg pár lampionnál és fenyőfánál. Az egész épület csodásan fest, a fő attrakció azonban a pompásan berendezett kirakatokban rejlik, de erről inkább beszéljenek a képek, mert mi szavakat sem találunk a látványra.

0 Tovább

Katalin hercegné és a terhesség

A hercegné áldott állapotban van, járta be a hír az elmúlt napokban a bulvársajtót. Hogy mégis miért foglalkozunk ezzel mi is? Nos, az utóbbi időben Kate Middleton jelentős tényezővé nőtte ki magát a divat világában, akinek stílusát nők ezrei igyekeznek másolni, ezért nagy várakozásaink vannak arra nézve is, hogy hogyan fog változni a ruhatára terhessége során. Vajon mit várhatunk, és hogyan öltözködött Diana hercegnő vagy az újabban divattervezőként sikeres Victoria Beckham? Kattints a folytatásért!

0 Tovább

Tűnj magasabbnak, tippek alacsony hölgyeknek

Az alacsonyabb termetű hölgyek számára nem csupán egy magas talpú vagy sarkú cipőből állhat a magasító szándékú öltözködés, ennél léteznek jóval kifinomultabb módszerek is az áhított optikai hatás elérésére. ezek közül vesszük most számba a legjobbakat.

0 Tovább

Idétlen karácsonyi melegítők

A december közeledtével lassan, de biztosan minket is kezd elönteni a karácsonyi láz, de még mielőtt mi is a "Mit vegyél Karácsonyra a szeretteidnek" bejegyzések sorát bővítenénk, megmutatnák azt is, hogy mit ne vegyél fel a listádra. Legalábbis, ha nem akartok divat harakirit elkövetni magatok ellen. Szétnéztünk hát az internet legmélyebb bugyraiban és rá is leltünk a legidétlenebb karácsonyi pulóverekre, amiket a Föld a hátán, ti pedig magatokon hordhattok.

No, de elég is a szavakból, nézzétek inkább végig! Jó szörnyülködést!

0 Tovább

Budapest Fashion Week 2012

Rendkívül fontos rendezvénysorozat zárult le szerdán a magyar divat szempontjából. Az immáron tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Fashion Week, Magyarország egyik legrangosabb és legrégebbi múltra visszatekintő divateseménye. A szemle méltó helyet foglal el a világ nagyvárosaiban megrendezett divathetek sorában, ahol a magyar divatvilág színe java képviseltetette magát, ekképpen a LACCA is.

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek