Mivel most mindenki az Egyesült Államokban zajló elnökválasztás lázában ég, így mi sem mehettünk el a téma mellett, persze szigorúan női szemmel nézve. Ezért megvizsgáltuk az USA történelmének legdivatosabb első asszonyait, Jackie Kennedytől  Michelle Obamáig és összegyűjtöttük, hogy mit leshetünk el tőlük mi, a hétköznapok hősnői.

Jacqueline Kennedy Onassis

Talán stílusérzékéről a leghíresebb, persze azon kívül, hogy J. F. Kennedy elnök felesége volt. Monokróm öltözködésével és az azt megbolondító sállal egyértelműen erőt és magabiztosságot sugároz.

Bird Johnson

A hosszú fehér kesztyű viseletét nem neveznénk éppen könnyen alkalmazhatónak a modern világban, azonban ruhánk megkoronázása egy szép (mű) szőrme kiegészítővel viszont mindig is jó ötlet lesz.

Patricia Nixon

Egy ilyen bőségesen díszített kabát meglepően jól kiegészítheti a hivatalos öltözékünket.

Betty Ford

Betty formás fehér táskája ma sem kevésbé divatos, mint annak idején.

Nancy Reagan

Mindent elmond divatikonságáról, hogy az általa viselt piros árnyalatról bárki felismerte volna a 80-as évek Amerikájában.

Hillary Clinton

Jellegzetes politikusnőre utaló kabát, minden üzenethez meg van a megfelelő szín. Hillary pedig mindig tudta, hogy mit kell felvennie, ezért is lehet ő mind a mai napig a világ egyik legbefolyásosabb asszonya.

 

Michelle Obama

Ő az egyik legdivatosabb elnökfeleség, kiváló stílusérzékkel áldották meg, ráadásul imádja a designer darabokat, így sűrűn szolgáltat pletykát a divatbloggereknek. Így mi is örülünk, hogy férje újabb elnöki ciklust tölthet ki, amiben azért neki sem kevés szerepe van. Hajrá Michelle!

Te mit gondolsz, ki a legjobban öltözött First Lady? Kihagytunk valakit? Írd meg!