Válassz kabátot az alakodnak megfelelően

Az elmúlt hetekben ugyan már foglalkoztunk kabátokkal, első ízben azonban csak a régi tupírozásával, másodszor pedig egy érdekességgel, így a mostani bejegyzésben a vásárlással, illetve annak szempontjaival foglalkozunk.

Begyeseknek

Tereld a figyelmet lefelé, nagy, jellegzetes mintájú, színű, illetve anyagú zsebekkel.

Alacsony és filigrán típusoknak

Mindenképp olyan kabátot válassz, ami nem ér lejjebb a csípődnél, máskülönben még inkább össze fogja nyomni a termeted. Nem kell fáznod, ebben az esetben sem, válassz valamilyen pufi dzsekit, pl. egy orkánkabátot.

Teltkarcsúknak

A legjobban egy figyelemfelkeltő, vagy akár túlméretezett gallérú kabáttal jársz, a lényeg az, hogy a felső része legyen hangsúlyos, hogy ezzel az arcodra terelődjön minden figyelem.

Áldott állapotban

Miért kéne ezt titkolnod? Válassz egy laza esésű kabátot, ami jól mutatja meg a pocakod, világgá kürtölve ezzel az örömhírt.

Sportosoknak

Alapvetően könnyű dolgod van a kabátválasztás terén, mint ahogy a többi ruhadarab kiválasztásánál is, csupán arra kell törekedned, hogy az óhajtott dzseki igyekezzen a homokóraforma felé eltolni az alakod, mint ahogy az a képen is látható.

 

Ha tetszettek az alakodnak megfelelő kabátválasztási tanácsaink, biztosan szeretni fogod ezt a bejegyzésünket, ugyanis rengeteg tippet és trükköt olvashatsz az alakodhoz igazodó öltözködésről!