A gravitációt is meghazudtoló csizmáktól kezdve, az űrlények lábbelijeit idéző kreációkon át minden azt bizonyítja, hogy a hollywoodi celebek ízlésbeli őrültsége még messze nem érte el a tetőfokát, habár az utóbbi időben elég soká jutottak. Nézd meg te is a legfurább cipőket a legmenőbb celebeken!

Lady Gaga

Egy ilyen összeállításból lehetetlen kihagyni a végletekig fura és sikeres énekesnőt, a legutóbbi fellépésein viselt cipők közül talán ez az Alexander McQueen darab kelti a legnagyobb feltűnést.

 

Katy Perry

Őt sem kell félteni, ha egy kis különcködésről van szó, így miért is ne járna egy lángokat mintázó Prada cipőben, ha épp tüzes kedvében van.

Marion Cotillard

A rendkívül foglalkoztatott francia színésznő, mindig is elegáns viseletéről volt híres, így egy picit furcsának hathat a törzsi hatású cipősarok, de ezt a kilengést még korántsem neveznénk extrém példának.

Beyoncé

Az énekesnő játékossága régóta nem titok előttünk, ehhez a stílushoz nagyon jól illik a Lego magas sarkú.

Victoria Beckham

Mintha csak a levegőben járna, úgy néz ki ebben a sarok nélküli magasított talpú cipőben. Figyelemfelkeltő megoldás az biztos, ha nem is a legszebb.

Madonna

Az énekesnő megmutatta, hogy nem csak James Bond cipőjébe lehet pisztolyt építeni, igaz Madonna nem titkolja fegyverét,  és reményeink szerint elsütni sem akarja.

Nicki Minaj

A jelenleg az egyik legmenőbbnek számító énekesnő is különleges stílusával hódít. Magához képest nem is számít kifejezetten „őrültnek” a babakék magasított cipő, azonban kár lett volna kihagyni őt egy ilyen összeállításból.

Neked  hogy tetszenek az őrült cipők? Nyomj egy lájkot, ha néhanapján te is felvennéd valamelyiket!

via: yahoo