Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A leghíresebb esküvői ruhák – I. rész

A nyár az esküvők évszaka. Szinte minden évre jut egy olyan sztáresküvő, amely sokáig foglalkoztatja a közvéleményt. Természetesen az esküvőkön a mennyasszonyok ruhája az egyik legfontosabb téma.  Mi három részes sorozatunkban összegyűjtöttük minden idők legemlékezetesebb esküvői ruháit.

II. Erzsébet

Az angol királynő csupán 21 éves volt, amikor hozzá ment Fülöp herceghez 1946-ban. A  ruha különlegessége , hogy tízezer importált gyöngy diszítette.

Jacqueline Kennedy

Jacqueline Kennedy a New York-i tervező, Ann Low ruháját viselte, amikor összeházasodott John F. Kennedyvel 1953-ban.

Audrey Hepburn

Audrey 1954.ben házasodott össze Mel Ferrerrel, akivel a Broadway-n szerepeltek együtt az Ondine című darabban.  A ruhát Pierre Balmain tervezte.

Marilyn Monroe

Marilyn Monore 1954-ben ment hozzá a visszavonult baseball játékoshoz, John DiMaggio-hoz. Ez már Monroe második házassága volt, hiszen korábban egy rendőr, James Dougherty volt a férje.  Azonban a tragikus sorsú színésznőnek másodszor sem jött össze. A frigy kevesebb, mint egy évig tartott.

Grace Kelly

Grace Kelly ruháját az MGM jelmeztervezője, Helen Rose tervezte. Az 1956-os esküvőre készült ruhán 6 hétig dolgozott Rose, de a végeredményt látva megérte.

 

0 Tovább

Kerge férfiak, őrült hacukák

A pár héttel ezelőtti szupermodelleket kifigurázó összeállításunk után, itt az ideje, hogy az "erősebbik" nemet is górcső alá vegyük és szétnézzünk Hollywood bikáinak gardróbjában is. Jó mókának ígérkezik!

0 Tovább

Celebek a retro bűvöletében

A retro nem egyenlő a nagyszülők ruhásszekrényének fosztogatásával, persze kezdetnek nem rossz. Ha szeretnénk feldobni megjelenésünket a nem is annyira letűnt korok stílusával, hát vigyázó szemünket Hollywoodra vessük. Mostani cikkünk tematikus válogatásából megtudhatod, hogy korunk csillagai milyen tanulságokat szűrtek le az elmúlt hatvan év divatlapjaiból.

Kezdjük a dolgokat a legtetején. Duffy, Dita von Tees és Amber Heard hajkoronái az ötvenes évek stílusának remake-jei.

A legendás Brigitte Bardot inspirálóan hatott a régi idők divatjára – a régi idők divatján keresztül pedig a mai stílusirányzatokra. Alexa Chung, Beyonce Knowles és Taylor Swift a hatvanas évek macskaszem sminkjét hozta újra divatba.

Nos igen, a megfelelően kiválasztott napszemcsi bizony sokat dob a retro feelingen. Extra bónusz, ha vörös rúzzsal van párosítva.

Egy dekoratív kalap eleganciát és személyes stílust varázsol viselőjének. Szerencsére nem kell királyi esküvőkre járnunk, hogy e téren lecsekkoljuk a tutit, meríthetünk ihletett elődeink viseletéből is.

Időutazásunk pompás kiegészítője lehet egy jól eltalált retikül vagy táska. Rúzsvörös, olajzöld selyem vagy pöttyös mintás, ilyen kiegészítőkből végtelen választékban találkozhatunk az üzletekben.

Nagymamáink már készültek a globális felmelegedésre, de továbbra is csak a kiválasztottaknak pakolták ki mindenüket. Ízléses, mai szemmel konzervatív, nagyon retro nappali viseletek a következő képen. Viselőik: Zooey Deschanel, Kirsten Dunst és Taylor Swift.

A délutáni koktélruha is lehet évtizedes, csak jól el kell találni. Nekik sikerült.

Azért gondoljunk a hűvösebb időkre is, pláne most. Kate Middleton kabátját a negyvenes évek katonai egyenruhái inspirálhatták, Kim Kardashian a hatvanas évek futurisztikus divatjával védekezik a hideg ellen, Rachel Roy pedig az ötvenes évekig szaladt.

0 Tovább

Karl Lagerfeld legdurvább beszólásai

A zseniális német divattervező, Karl Lagerfeld időről-időre megdöbbenti a közvéleményt a sajtónak adott nyilatkozataival. Lagerfeld nem finomkodik. Legyen szó hírességről, nemzetekről a divattervező nem tesz lakatot a szájára. Az alábbiakban a legemlékezetesebb beszólásaiból szedtünk össze egy csokornyit.

Pippa Middleton külseje:

„Kate Middleton bűbájos, igazán illik ahhoz a fiúhoz. Kedvelem az ilyen típusú nőket, igazi romantikus szépség. Ellenben a húgával, aki más tészta. Nem tetszik az arca. Neki inkább csak a hátsóját kéne mutogatnia.”

Adele testsúlyáról:

„Manapság mindenki Adele-ről beszél. Kicsit kövér a lány, de szép arca van, és isteni hangja”.

Lana Del Rey külsejéről:

„Őt implantátumokból építették fel?”

Orosz férfiakról:

„Ha orosz nő lennék biztos, hogy leszbikus lennék, annyira rondák az orosz férfiak. Csak néhány jóképű férfi van, mint Naomi Campbell pasija. Abban az országban láthatjátok a leggyönyörűbb nőket a legrondább pasik oldalán."

Görögországról:

„Görögországnak sokat kell dolgozni, hogy pozitívabb kép alakuljon ki róla. Nagy probléma, hogy az az érzet alakult ki róluk, hogy nagyon korruptak. Nem lehetsz benne biztos, hogy a pénz valóban oda jut el, ahová szánták. Senki sem akarja, hogy Görögország összeomoljon, de tény, hogy nagyon gusztustalan szokásaik vannak, csakúgy, mint az olaszoknak.”

A királyi esküvőről:

"Ez nem egy divat esemény volt. Az esküvőn az ott jelenlevő nőknek a választásait láttuk, amelyet a ceremóniára választottak. A választások rossz arányérzékről tanúskodtak, hiszen ronda kalapokat, rövid szoknyákat és vastag lábakat láthattunk."

Andy Warholról:

"Nem kellene ezt mondanom, de külsőre igen visszataszító volt."

Heidi Klumról:

„Nem ismerem Heidi Klumot. Franciaországban sohasem volt túl ismert. Azt hiszem Claudia Schiffer sem tudja, hogy ki ő.”

Sealről:

"Nem vagyok bőrgyógyász, de az biztos, hogy nem akarnék olyan bőrt, mint ami neki van. Még az bőröm is szebb ennél. A pasi tele van kráterekkel."

A nőkről, akik a divatmagazinok modelljeit ócsárolják:

"Ezek dagadt múmiák, akik chipset zabálva ülnek a tévé előtt és közben azt mondják a modellekre, hogy csúnyák, mert olyan soványak."

Az alacsony és ronda emberekről

"Az élet nem egy szépségverseny, és néhány ronda ember is lehet nagyszerű személyiség. Amit utálok azok a rosszindulatú ronda emberek, a legrosszabbak a ronda, alacsony férfiak. A nők lehetnek alacsonyak, de a férfiaknak ez elképzelhetetlen. Ez valami olyasmi, amit soha nem bocsátanak meg az életnek. Hihetetlenül alattomosak, mindig ki akarnak nyírni."

 

1 Tovább

Michelle Obama az Olimpián

Hogyan mutatkozik Michelle Obama, a világ egyik legfontosabb vezetőjének párja az Olimpián? Összeállításunkból megtudhatod!

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek