Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így partiznak a rocksztárok lányai

Lehet, hogy a stílus a DNS-ünkbe van kódolva? Ha édesapád egy igazi zenészlegenda, annak minden velejárójával, akkor valószínűleg te sem kerülheted el a csillogást. Ezt bizonyítja az összeállításunkban szereplő hat szerencsés lány is, hiszen egytől-egyig rock ikonok leszármazottai és mind kapcsolatban vannak a rivaldafénnyel. Számukra az élet folyamatos bulinak tűnhet, de nézzük hogyan öltöznek ki rá!

0 Tovább

Vicces szupermodellek

Szerda. Már túl vagyunk a hét felén, de a hétvége még olyan távolinak tűnik. Mivel vigasztalhatod magad? Csekkold le összeállításunkat a tréfás kedvű szupermodellekről. Garantáltan jobb kedvre derülsz! A legidétlenebb arckifejezések Adriana Limatól, Heidi Klumon át Gisele Bündchenig.

0 Tovább

20 év Madonna kosztümjei

Kíváncsi vagy az örökifjú énekesnő legjobb fellépőruháira? Nézd végig velünk, hogy milyen kosztümöket viselt Madonna az elmúlt húsz év során!

1 Tovább

A sötét lovag udvarhölgyei

Ugyan nálunk csak július 26-án mutatják majd be Christopher Nolan harmadik Batman filmjét, és női szempontból nem is lehet különösebben érdekes, mégis akad rá indítékunk, hogy Christian Bale-n túl is foglalkozzunk az akciófilm New York-i premierjével. Persze az ok prózai, kíváncsiak voltunk, hogy mit viseltek a jelen esetben fekete szőnyegen végigvonuló színésznők.

0 Tovább

Izzadó, mégis stílusos sztárok

Konditerembe nem kiöltözve járunk, jobb szeretünk elnyúzott ruhában és smink nélkül edzeni, hiszen a cél a formába lendülés nem pedig az ismerkedés, legalábbis többnyire.. A hollywoodi celebek, persze ebben is kivételt képeznek, és ha mással nem is, a "tornazsákjukkal" mindenképp kitűnnek az izzadó tömegből. Lesd meg, hogy ki milyen táskával jár edzésre!

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek