A divattrendeket komolyan befolyásolhatják, hogy mit viselnek a közkedvelt sztárok a bemutatásra kerülő siker várományos filmekben. Összegyűjtöttük kik lehetnek az ősz meghatározó „divatdiktátorai”.

Kristen Stewart

Bárki, aki olvasta Jack Kerouac 1957-es kultikus regényét az Útont az pontosan tudja, hogy a regény egyik központi alakja Marylou öltözködési stílusa izgalmas és lázadó. Walter Salles régóta várt filmadaptációjában Kristen Stewart alakítja Dean Moriarty tinédzser menyasszonyát. A filmben viselt ruhatára biztosan visszahozza a kor divatját a mindennapjainkba.

Ben Whishaw

Az új James Bond filmben merészet húztak, hiszen Q karakterét egy fiatal srác vette át. A szerepet az a Ben Whishaw alakítja, aki karrierjét modellként kezdte, nemrég fejezett be például egy Burberry kampányt. A filmben Whishaw a 90-es évek indie stílusát követi. Kócos hajjal, szemüveggel, retro öltönnyel és laza dzsekivel hozza a brit alter stílust. A kérdés az, hogy a nagyközönségre milyen hatással lesz ez az imidzs?

 Naomi Watts

Sokan várják a filmet Diana hercegnő életéről, amelyben Naomi Watts alakítja a főszerepet. Diana mindig is meghatározó szereplője volt a divatvilágnak, öltözködési stílusát milliók követték. Legendás barátsága Versace-vel, és az ennek köszönhető kosztümök örökre beivódtak emlékezetünkbe. Vajon a film és Naomi Watts alakítása újból divatba hozza a nyolcvanas, kilencvenes évek kosztümdivatját?