A Total Recall – Az emlékmás sokak szerint teljesen felesleges feldolgozásában Colin Farrell és Kate Beckinsale mellett Jessica Biel játszotta a főszerepet. A premier kiváló alkalmat adott arra, hogy a színésznő végigturnézza a film premiereket, partikat és televíziós show műsorokat. Összeállításunkból kiderül, hogy Jessica Biel semmit sem bízott a véletlenre, hiszen mindig kifogástalan stílusérzékkel választott magának szebbnél szebb ruhákat.

A film Los Angeles-i bemutatóján Jessica úgy nézett ki, mint egy XXI. századi hercegnő. A visszafogott, de gyönyörű rózsaszín Dior ruhát egy hecces Louis Vuitton cipővel és egy különleges Tom Binns nyakékkel dobta fel.

Igazi üzletasszony külsővel érkezett Jessica Jon Stewart show műsorába.  Giambattista Valli különleges mintájú ruhájához egy fekete bőr Fendi táskát és egy Casadei cipőt választott.

New Yorkban Az emlékmás premierjén Jessica Elie Saab fehér ruhája mellett döntött, amihez Jimmy Choo cipőt és egy gyönyörű antik Lorraine Schwartz fülbevalót választott.

A Sony hivatalos partiján a színésznő ismét Elie Saab kreációjára tette le a voksát. Ezt a gyönyörű fekete estélyit elnézve megértjük a választását.

A londoni bemutatón extravagánsabb külsőt választott Jessica. Legalább is  Giambattista Valli ruhája messze van attól a visszafogott Dior darabtól amit Los Angelesben viselt.

A színésznő a filmmel Berlinbe is eljutott. A német fővárosban Christian Cota kreációjában pózolt a fotósoknak.

A sok bemutató és parti mellett a színésznőt az utcán is lencsevégre kapták a fotósok. Jessica ebben az Oscar de La Renta ruhában is fantasztikusan néz ki.