A hercegné áldott állapotban van, járta be a hír az elmúlt napokban a bulvársajtót. Hogy mégis miért foglalkozunk ezzel mi is? Nos, az utóbbi időben Kate Middleton jelentős tényezővé nőtte ki magát a divat világában, akinek stílusát nők ezrei igyekeznek másolni, ezért nagy várakozásaink vannak arra nézve is, hogy hogyan fog változni a ruhatára terhessége során.  Vajon mit várhatunk, és hogyan öltözködött Diana hercegnő vagy az újabban divattervezőként sikeres Victoria Beckham? Kattints a folytatásért!

Katalin hercegné remek ízléséhez nem férhet kétség, az igazán nagy kérdés azonban az, hogy mit fog magából és a pocakjából megmutatni, merész és trendi lesz, mint pl. Victoria Beckham, vagy inkább követi a királyi családra jellemző tradíciókat. A kérdést az elkövetkező hónapok fogják megválaszolni, így addig csak találgatni tudunk, illetve megmutathatunk nektek néhány képet az „elődökről”, illetve az előbb említett ex-Spice Girlről.

Diana hercegnő két héttel Vilmos herceg születése előtt.

Sarah Ferguson, yorki hercegné egy matróz jellegű dresszben.

Erzsébet királynő 1964-ben.

Victoria Beckham a hercegi pár esküvőjén jelent meg ebben az összeállításban.

Mi azt valljuk, hogy az anyaság nem egy rejtegetnivaló állapot, így maximálisan támogatjuk a kismamákat a nőies öltözködésben. Reméljük, hogy Kate is megmutatja majd a világnak, hogy igenis lehet divatosan öltözködnie egy várandós anyukának is!