Az alacsonyabb termetű hölgyek számára nem csupán egy magas talpú vagy sarkú cipőből állhat a magasító szándékú öltözködés, ennél léteznek jóval kifinomultabb módszerek is az áhított optikai hatás elérésére. ezek közül vesszük most számba a legjobbakat.

Viselj magas derékvonalú nadrágot, vagy szoknyát

Kiváló kezdet lehet a hadművelet során egy magas derékvonalú nadrág a lábaink hosszítására, sőt még többet nyerhetünk, ha a nadrág szinte a földet súrolja.

Párosítsd a cipőhöz a harisnyát

Mindenképp összeillő színekben válassz mind cipőt, mind pedig harisnyát, ez segíteni fog abban, hogy a lábad vonala tovább folytatódhasson. A bokapánttal rendelkező cipőket érdemes elkerülni, mert épp ezt a vonalat törik meg, a hatás maximalizálásához pedig érdemes inkább hegyes orrú magas sarkút választani. Természetesen ugyanez vonatkozik a szoknyára és a nadrágra is, tehát azoknak sem szabad elütnie a lábbelitől.

Válassz V-nyakú felsőt

Ezekkel könnyen megidézheted azon színésznők stílusát, akik valójában egyáltalán nem magasak, csupán vékony, kecses nyakkal áldotta meg őket az élet.

A kiegészítők

Ezeket mindig a méretednek megfelelően válaszd ki, felejtsd el a túlméretezett órákat és nyakláncokat, amik csak még jobban összenyomnának.

Minták

Kerüld el a nagyméretű mintákat, mint pl. a hawaii virágokat, bár ezeket egyébként sem javasoljuk, a lényeg, hogy a kisebb jobb.

Légy monokróm

Gazdálkodj csak két színből, egyet a felsődön, míg egy másikat az alsó részen, nem csak drámai lesz a megjelenésed, de fel is fognak rád nézni az emberek.

Válassz hosszú ruhát

Jeles alkalmakkor, lehetőség szerint, válassz minél hosszabb ruhákat, a hatás nem fog elmaradni. Tipp: A hosszító effektust függőleges vonalú mintázattal akár még tovább növelheted.

Reméljük, hogy tetszettek és hasznosak voltak számotokra a tippek, ne feledjétek, ha vannak még divat irányultságú kérdéseitek, írjatok bátran itt vagy a Facebookon!

fotók: FeCsa PhotographyZsibi