Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Olimpiai formaruhadivat

Közeledik a 2012-es Londoni Olimpiai Játékok megnyitója és mivel is foglalkoznánk, ha nem a sportolók ruházatával. Pontosabban szólva a nyitóceremónián végigmasírozó atléták formaruhájával. Lássuk melyik nemzet milyen szerelésben teszi tiszteletét a gálán.

0 Tovább

Londoni és párizsi divat az 1900-as évekből

Egy ilyen borongós napon az ember szívesen réved el valami távoliban. Mi is így tettünk, és elmerültünk a történelemben. Az eredményt pedig alant láthatjátok. Összeállításunkban eredeti, archív felvételeken csodálhatjátok meg, hogy hogyan öltöztek a nők az 1900-as évek Londonjában és Párizsában. Nagyszerű képek, érdemes végiggörgetni!

0 Tovább

28 ruha egy nyaralásra?

Nem is annyira távol tőlünk Britanniában egy újabb kutatás látott napvilágot, aminek eredménye szerint pontosan ennyi különböző ruhát visel el egy átlagos brit nő egyhetes nyaralása során.

0 Tovább

Louis Vuitton találkozása a japán avantgárddal

Izgalmas új kollekcióval rukkolt elő a Louis Vuitton, amely Yayoi Kusama, japán avantgárd képzőművésszel történt együttműködés gyümölcse.  A 83 éves művész 2006-ban találkozott Marc Jacobsszal a Louis Vuitton kreatív igazgatójával, akit lenyűgözött a művésznő végtelen energiája.

 A divatház nem először működik együtt képzőművésszel, hiszen sokan emlékeznek Steven Spouse 2001-es graffiti mintákkal ellátott táskakollekciójára.

0 Tovább

Kate Middleton, a divatikon?

"El sem tudom mondani, hogy milyen hálás vagyok Kate Middletonnak, a szememben ő a nőies öltözködés igazi nagykövete. Néhány éve ugyanis igazán igénytelen irányba indult el a divat, de szerencsére Kate újra trendivé tette a nőies, és ezzel együtt elegáns viseletet." Hogy ki nyilatkozott ilyen magasztalóan a cambridge-i hercegnéről?

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek