Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Armaninál és Chanelnél buliztak a sztárok Párizsban

A párizsi divathét a francia fővárosba vonzotta a sztárokat. Az elmúlt napokban az Armani és a Chanel is nagyszabású rendezvénnyel csábította magához a hírességeket.

Ki járt az Armaninál?

Sophia Loren még mindig csodásan néz ki.

Az Avatar sztárja, Zoe Saldana is tiszteletét tette.

Az "Egy gésa emlékirataiból" ismert kínai világsztár, Michelle Yeoh imádja az Armanit, így Párizsból sem hiányozhatott.

Ki járt a Chanelnél?

Sofia Coppola, aki olyan filmekkel tette le a névjegyét Hollywoodban, mint Az elveszett jelentés vagy a Marie Antoinette, a Chanel partijáról sem hiányozhatott.

A Felkoppintvából és A modern család című sorozatból ismert Leslie Mann láthatóan jól szórakozott a Chanelnél.

Karl Lagerfeld ezúttal az amerikai Vogue főszerkesztőjével, Anna Wintourral érkezett a partira.

0 Tovább

Legendás bikinik

Majdnem 40 fok van, ilyenkor a legelviselhetőbb viselet a bikini, amelyben Ursula Andres éppen 50 éve sétált ki a tengerből minden idők egyik legemlékezetesebb jelenetében.

A modern bikinit Louis Réard francia mérnök találta fel 1946-ban. A bikini a Marshall –szigetekhez tartozó Bikini atollról kapta a nevét, amely 1946-ban atombomba kísérletek helyszíne volt. Réard abban bízott, hogy a bikinis hölgyek látványa olyan hatással lesz a férfiakra, mint egy atomtámadás.  Reard által megalkotott ruha, egyébként  Jacques Heim ötletének továbbgondolása volt. Heim  néhány héttel korábban mutatta be „a világ legkisebb fürdőruháját”, amit mérete miatt Atomnak nevezett el. Ennek kettéhasításával alkotta meg saját változatát Reard, amelynek bemutatásához csak nehezen talált modellt. Végül felbérelte Micheline Bernardinit, aki a Casino de Paris sztriptíz táncosnője volt.

A bikini tisztes sikert aratott Franciaországban, de a világ többi részén nem fogadták jól. A katolikus egyház tiltakozott, sőt az 1951-es Egyesült Királyságban megrendezett Miss World szépségversenyről is kitiltották. A nagy áttörést a bikini a filmiparnak és a show biznisznek köszönheti. Roger Vadim 1951-es És Isten megteremtett a nőt című filmjében Brigitte Bardot  bikinit viselt, majd Bryan Hylan 1960-as Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini  című dala véglegesen elfogadtatta a lenge öltözetet.

 

Az 1962-es James Bond film csak hab volt a tortán, Ursula Andress kiemelkedését a tengerből, aki látta nem felejti el.

A jelenet szinte megismétlődött a Halj meg máskor című filmben, ahol Kubában Halle Berry mászott ki a habokból Pierce Brosnan legnagyobb örömére.

A Nagy Lebowski igazi kutuszfilm, amelyben Tara Reid ugyan nem volt főszereplő, de a jelenetei sok mosolyt csaltak az arcunkra.

Angelina Jolie szexi akcióhősként tudta, hogyan kell bikinit viselni a Tom Raider című moziban.

Bridget Fonda nem maradt csöndben a Jackie Brown című moziban és ezt Robert De Niro nem bírta tovább. Filmbéli halála előtt azért még bikiben is megmutatta mitől döglik a légy.

Az elég gyengécske Charlie angyalai című moziból Cameron Diaz szörfös jelenetére azért szívesen emlékszünk vissza.

A Vad vágyak egy igazán fordulatos thriller volt, amelyben Denise Richards igazi femme fatale karaktere gyakran szerepelt bikiniben.

A magyar filmekben viszonylag kevés szerepet kap a bikini. Talán a legemlékezetesebb jelenetek Gregor Bernadetthez kötődnek, aki a Tibor vagyok, de hódítani akarok című moziban törte össze a szíveket.

2 Tovább

Blake Lively Gucciban pompázott

Blake Lively egy gyönyörű sárga Gucci estélyiben érkezett legújabb filmjének bemutatójára. A szőke bombázó sohasem okoz csalódást a vörös szőnyegen, és most New Yorkban is elkápráztatta rajongóit. Az, hogy a Pletykafészek című sorozat sztárja Gucciban jelent meg a premieren nem okozott meglepetést, hiszen ő lett az arca a divatcég Première illatának. Lively a sárga estélyihez türkiz ékszereket vett fel, amely nem éppen szokványos párosítás, de a színésznőnek ez is jól állt.
 

Lively új filmjét a Vadállatokat Oliver Stone rendezte. A történetben Lively két piti fűtermesztő közös barátnőjét alakítja, akit elrabol a mexikói drogkartell. A moziban Lively mellett Taylor Kistch, Aaron Johnson, Benicio Del Toro és John Travolta alakítja a főszerepeket. A filmet a magyar mozik várhatóan október elején mutatják be.

Benicio Del Toro és Blake Lively a Vadállatokban

 

0 Tovább

Friss divatcsillagok Hollywood egén

Hollywoodban minden évben tűnnek fel új színésznők. Némelyek befutnak, filmsztárokká válnak, mások átnyergelnek a tévére, míg vannak olyanok, akik eltűnnek a süllyesztőben.  Az, hogy végül kiből lesz sztár, sok összetevőn múlik.  Többek között fontos, hogy az illető milyen imázst tud maga köré építeni, mennyire érdekli személyisége a sajtót. Ebben fontos szerepet játszik megjelenése, öltözködése. Mi most összegyűjtöttük azokat a fiatal színésznőket, akik nem csupán tehetségükkel, de megjelenésükkel, öltözködési stílusukkal is felhívták magukra a figyelmet 2012-ben.

Andrea Riseborough

A 31 éves brit színésznőt a magyar közönség a Hajrá boldogság! és a Ne engedj el című filmekből ismerheti, de ő játszotta az egyik főszerepet Madonna W.E. című filmjében. Az elegáns szépség kifinomult, ötvenes éveket idéző stílusával hívja fel magára a figyelmet.

Felicity Jones

A 29 éves brit színésznőt láthattuk egy kisebb szerepben a Chéri - Egy kurtizán szerelme című filmben, ám az igazi áttörés a vásznon még várat magára. A divatvilág azonban már felfigyelt rá, hiszen szerepelt már Burberry hirdetésben és egy Dolce & Gabbana kampánynak is az arca volt.

Jennifer Lawrence

A 21 éves amerikai színésznő Hollywood legnagyobb ígérete, hiszen nagyon hamar meggyőzte a kritikusokat, hogy nem csupán gyönyörű, hanem roppant tehetséges. A Winter’s Bone – A hallgatás törvénye című filmért Oscarra jelölték, és azóta olyan gigaprodukciókban tűnt fel mint az X-Men: Az elsők vagy Az éhezők diadala. Jennifert a divatszakemberek is imádják, az Oscar gálán viselt vörös Calvin Klein ruháját sokan dicsérték.

Léa Seydoux

 A 26 éves francia színésznő ügyesen lavírozok a francia filmek és a hollywoodi szuperprodukciók között. Amerikai karrierjét a Becstelen brigantik című Tarantino mozi indította el, de azóta forgatott Woody Allennel (Éjfélkor Párizsban), illetve játszott a Mission: Impossible – Fantom Protokoll című legújabb részében. Léa a francia stílust csempészi be Hollywoodba. Vonzerejére a Prada is felfigyelt, hiszen Candy illatának az arcává választotta.

Rooney Mara

A 27 éves amerikai színésznő a Social Network – A közösségi háló mozival robbant be Hollywoodba, majd a A tetovált lány amerikai változatában eljátszotta Lisbeth szerepét. Az extravagáns karakter nem állt messze a színésznőtől, hiszen ő maga is kedveli az extrémebb ruhákat és a testékszereket. Igazi üde színfoltként, a kemény nő új megtestesítője lehet Hollywoodban.

0 Tovább

Esküvői ruha trendek idén nyáron

A nyár az esküvők évszaka. Körbenéztünk a divatvilágban, hogy milyen színek és formák jellemzik a 2012-es divatot.

Púderrózsaszín

A púderrózsaszín sokáig a koszorúslányok kedvelt színválasztása volt, ám idén a mennyasszonyok is nyugodtan gondolkodhatnak ebben a színben. Vera Wang költeményei szerintünk az élő bizonyíték.


Királylány a feleségem

A királylányok sosem mennek ki a divatból, hiszen a legtöbb lány egy olyan ruháról álmodik, amit Monique Lhuilier álmodott meg. A hosszú fátyol igazi klasszikussá teszi ezt a darabot. Kate Middleton is hasonló darabot viselt esküvőjén.

Szexi rövid

Nem mindenkinek fontosak a konvenciók.  Delphine Manivet ruhái igazán fiatalosak és lezserek, ugyanakkor talán az idősebb rokonság megbotránkozna rajtuk egy magyarországi esküvőn.


Azok az ötvenes évek

Az ötvenes éveket idézi Justin Alexander kreációi. A gyönyörű fehér darabok különlegesek, frissek, mégis felidézik a korszak Amerikájának eleganciáját.

Tollas csoda

Lazaro tollas csodája maga az extravagáns nőiesség. A ruha nem csak szupermodelleken mutat jól, ugyanakkor bátor választás, amelyhez egy extrémebb hajviselet illik.


Tradicionális

A tradicionális viseletet is fel lehet dobni egy merész vállkivágással. Provonias gyönyörű darabjait a nagymamád is imádná, de a barátnőknek is tetszene.

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek