Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Disney hercegnők a legmenőbb tervezők ruháiban

A londoni Harrods luxusáruház vezetői csodás tervet eszeltek ki a téli szezonra, és meghívtak 10 vezető divattervezőt, hogy újraalkossák a jól ismert Disney hercegnők ruháit. A feladat a ruhák modernizálása volt, azonban ezt mindenki a saját stílusában tehette meg, így igazán izgalmas kreációk születtek. Az ikonikus mesefigurák új ruhái méltóak a hagyományokhoz, ugyanakkor mégis frissnek tűnnek. Kukkants be a tervekért!

0 Tovább

50 év Bond lányai

El tudod képzelni, hogy egy filmes karakter 50 évet éljen túl a mozivásznon? Nem túl gyakori, de időnként megesik, hogy a jó dolgok sokáig tartanak. Nem számít, melyik generációba tartozol, biztosan ki tudsz választani egy kedvenc filmet, színészt vagy éppen Bond lányt a sorozatból. Hogy milyenek voltak az elmúlt 50 év hősnői, illetve szuper-gonosz asszonyai? Összeállításunkból kiderül!

0 Tovább

Mit csinál a McDonald’s és a Prada?

Érdekes dolgok történnek az olasz divat fővárosában, és nem feltétlenül a legújabb őszi vagy tavaszi trendekkel kapcsolatosan. Sőt még csak nem is Ronald McDonald fog Prada kosztümbe öltözni! Jelen esetben tisztán üzleti érdekek feszülnek egymásnak. Hogy min különbözött össze a divatmárka és a gyorsétterem-lánc? A kattintás után megtudhatod!

0 Tovább

Új trendek a Menyasszonyi Divathétről

Új szelek fújnak a menyasszonyi ruhák világában, mi sem jelzi ezt jobban, mint Vera Wang "pálfordulása", aki két év után először vitt fehér esküvői ruhákat a New Yorki Menyasszonyi Divathétre. Böngészd végig gyűjtésünket, ha kíváncsi vagy, hogy milyen dresszben lehetsz jövőre a menyegző királynője!

0 Tovább

A legjobb filmes átalakulások

Ősrégi filmes trükk. Végy egy kissé bénácska lányt, vedd körbe brutális körülményekkel, például jó pár, gonosz mostohatestvérrel. Végül egy csodás fordulattal vesd le megfáradt gönceit, szemüvegét és varázsold csodás hercegnővé. Voilá, kész is a tündérmese! És hiába régi a trükk, mégis működik, íme a bizonyíték: összegyűjtöttük a filmes világ legjobb átváltoztatásait!

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek