Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelle Obama, a divatikon

Barack Obama megválasztása óta nem csak az elnök, de felesége szerepléseit is feszült figyelem övezi. Ahogy minden híres nő, úgy a First Lady esetében is állandó az érdeklődés a megjelenését illetően. Michelle Obamára azonban nem lehet panasz: öltözéke mindig kifogástalan és az alkalomhoz illő, ruhája és kiegészítői pedig tökéletesen passzolnak egyedi stílusához.

First Lady a Glamour címlapján

Az Egyesült Államok történetének legstílusosabb elnökfeleségének Jackie Kennedy-t tartják, de Michelle az Fehér Házban töltött évek alatt saját stílusával és kitűnő divatérzékével kiérdemelte, hogy Jackie-hez hasonlítsák. A divattervezők folyamatosan elismeréssel adóznak az első asszony ruha választásainak, nem mellesleg sorban állnak azért, hogy maguk is tervezhessenek alkalmi ruhát Obama elnök feleségének.

Férje beiktatásakor Jason Wu ruhakölteményét viselte

Michelle Obama szívesen viseli Jason Wu, Isabel Toledo, Thakoon, Peter Pilotto vagy Narciso Rodriguez ruháit, ám az ellen sincs kifogása, hogy a hétköznapi ruhaboltok készleteiből válasszon, sőt a tervezői és hétköznapi darabokat szívesen keveri is. Stílusára jellemző, hogy kedveli az élénk színeket és a hangsúlyos mintákat, a feltűnő ékszereket, gyakran hangsúlyozza övvel a derekát és szereti a karját fedetlenül hagyni, ha az időjárás is engedi. Hűvösebb idő esetén gyakran jelenik meg kardigánkban, amely esetében szintén az élénkebb színeket részesíti előnyben.

 A pápához fátyolban ment, kutyát sétáltatni viszont türkiz farmerben jár

Az elnöki pár nagy-britanniai útjára fehér estélyi ruhát és rózsaszín bolerót is vitt magával

A First Lady divatban betöltött szerepét mi sem hangsúlyozhatná jobban, hogy a Time magazin múzsaként beválasztotta minden idők 100 legbefolyásosabb divatikonja közé!

0 Tovább

Sztárok és kedvenc tervezőik

A legtöbb hollywoodi hírességnek van kedvenc divattervezője. Sokszor a kettőjük között kialakult kapcsolat már baráti, a gyönyörű színésznők a tervezők múzsájává válnak. A leghíresebb ilyen barátság Audrey Hepburn és Hubert de Givenchy között szövődött. Ma már kevés ilyen szoros kapcsolat létezik, de mi összegyűjtöttünk néhány legendás barátságot napjainkból és a közelmúltból.

Sarah Jessica Parker és Lee Alexander McQueen

Amikor Lee Alexander McQueen 2010-ben öngyilkosságot követett Sarah Jessica Parker volt az egyik első sztár, aki megemlékezett barátjáról és kedvenc tervezőjéről, akit csak csendes zseninek becézett.

Gwyneth Paltrow és Stella McCartney

A színésznő és a divattervező jó barátok. Paltrow nemcsak tervezőként, hanem anyaként is nagyra tartja McCartney-t. A Szerelmes Shakespeare sztárja szerint az a legcsodálatosabb a tervezőben, hogy miközben a munkában kreatív és szárnyal, a magánéletben hétköznapi, csendes, már-már unalmas életet él.

Sienna Miller és Matthew Williamson

Habár Sienna Miller is kacérkodik a tervezéssel az angol színésznő régóta Matthew Williamson múzsája. Miller állandó vendég a tervező bemutatóin és partijain, és a nagy eseményeken Miller a tervező ruháiban pompázik.

Sharon Stone és Valentino

Valentino több sztárral is szoros barátságot ápolt több évtizedes pályafutása alatt, többek közt Jacqueline Kennedy Onassis is ebbe a körbe tartozott. A kilencvenes évektől Sharon Stone lett a tervező egyik múzsája. Az Elemi ösztön sztárja rendszeresen az olasz divatház kreációit viseli.

January Jones és Donatella Versace

A Mad Men – Reklámörültekben feltűnt és azóta mozifilmekben is bizonyító January Jones Donatella Versace egyik új múzsája. „Januaryban rátaláltam a 21. század Versace nő ideáljára nyilatkozta Donatella.

0 Tovább

Az idei nyár divatszínei

Minden nyárnak meg van a saját színvilága, és ez idén sincs másképp. Megmutatjuk, hogy milyen színekben lehetsz igazán trendi.  Természetesen mindig okozhatsz meglepetést, hiszen a legfontosabb, hogy az egyéniséged megjelenjen a ruhákban, amit hordasz.

 Gyümölcsös nyár

Az idei nyár egyik slágere a barack és a banán sárga különböző árnyalatai. Hordhatjuk együtt és külön-külön is. A Preen modellje jól példázza, hogy mire gondolunk.

Érik a narancs

A nyár másik nagy kedvence a narancs, amely mindenhol visszaköszön. Legyen szó ruháról, cipőről, táskáról, övről vagy napszemüvegről. Ha a narancs a kedvenc színetek, akkor idén nyáron igazán kiélhetitek magatokat.  Ez az egyszerű, légies Marc Jacobs darab nagy kedvencünk.

Örök fehér

A fehér nem megy ki a divatból. Az idei nyáron is hódít a letisztultság, ráadásul a nagy forróságban nincs is praktikusabb választás. A ruhát egy kis csipkével is meg lehet bolondítani, mint ahogyan ezen a csodás Preen modellen láthatjátok.

Fekete-fehér elegancia

Az elegancia színe 2012 nyarán is a fekete-fehér kombinációja. A klasszikus stílust kitől mástól várhatnánk, mint Armanitól.

Türkizkék trend

Igazán menő idén a türkizkék, nemcsak a hölgyek, de a férfiak körében is. Ezt a csodálatos Alberto Ferreti darabot mi is szívesen viselnénk egy romantikus nyáresti randevún.

1 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek