Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Katalin hercegné és a terhesség

A hercegné áldott állapotban van, járta be a hír az elmúlt napokban a bulvársajtót. Hogy mégis miért foglalkozunk ezzel mi is? Nos, az utóbbi időben Kate Middleton jelentős tényezővé nőtte ki magát a divat világában, akinek stílusát nők ezrei igyekeznek másolni, ezért nagy várakozásaink vannak arra nézve is, hogy hogyan fog változni a ruhatára terhessége során. Vajon mit várhatunk, és hogyan öltözködött Diana hercegnő vagy az újabban divattervezőként sikeres Victoria Beckham? Kattints a folytatásért!

0 Tovább

Úgy akarsz öltözni mint Kate Middleton? Már egy app is van erre!

Jó hír az iPhone tulajdonos Kate rajongóknak: Nemrég egy külön iOS alkalmazás látott napvilágot, amivel ezentúl nyomon követhető Cambridge hercegnőjének öltözködési szokásai.

0 Tovább

Kate Middleton, a divatikon?

"El sem tudom mondani, hogy milyen hálás vagyok Kate Middletonnak, a szememben ő a nőies öltözködés igazi nagykövete. Néhány éve ugyanis igazán igénytelen irányba indult el a divat, de szerencsére Kate újra trendivé tette a nőies, és ezzel együtt elegáns viseletet." Hogy ki nyilatkozott ilyen magasztalóan a cambridge-i hercegnéről?

0 Tovább

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek