Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2012-es divattrendek

Elérkeztünk az év végéhez, legalábbis ami a blogot illeti, ugyanis ez az év utolsó bejegyzése, legközelebb már csak januárban olvashattok nálunk a legújabb érdekességekről, vagy szerezhettek be hasznos tanácsokat! Utolsó írásunkban stílszerűen a 2012-es trendeket szeretnénk összefoglalni nektek.

0 Tovább

Az év legstílusosabb párjai

Közeleg az év vége, ami mindig alkalmat ad arra, hogy visszatekintsünk az adott év történéseire és listákat kreálhassunk a legjobbakról, a legrosszabbakról, vagy éppen a legkülönösebbekről. Nos, mi sem szeretnénk kimaradni a sorból, és egyébként is szeretjük a listákat, viszont mivel úgy gondoljuk, hogy sokkal nehezebb dolga van egy párosnak a vörös szőnyegen, mint ha egyéniben mutatkoznának ugyanott, ezért a szokásostól eltérően most 2012 legjobban öltözött párosait gyűjtöttük egy csokorba. Kattints, hogy megtudd kik miben lettek szerintünk az év legdivatosabb duói!

1 Tovább

New Yorki Divathét 2-4. nap

Folytatjuk a New Yorki Divathét legizgalmasabb pillanatainak feltárását. Úgy döntöttünk a felhalmozott képek mennyisége miatt, hogy három részletben osztjuk meg veletek a látnivalókat. Ebben a bejegyzésben a második naptól a negyedikig lezajló divatbemutatókból csemegézünk.

0 Tovább

Michelle Obama az Olimpián

Hogyan mutatkozik Michelle Obama, a világ egyik legfontosabb vezetőjének párja az Olimpián? Összeállításunkból megtudhatod!

0 Tovább

Olimpiai formaruhadivat

Közeledik a 2012-es Londoni Olimpiai Játékok megnyitója és mivel is foglalkoznánk, ha nem a sportolók ruházatával. Pontosabban szólva a nyitóceremónián végigmasírozó atléták formaruhájával. Lássuk melyik nemzet milyen szerelésben teszi tiszteletét a gálán.

0 Tovább
«
12

womentrend

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek