A szép, trendi napszemüveg öltöztet. Ezt a közhelyet érdemes komolyan venni, hiszen nyáron az egyik legfontosabb kiegészítőnk a napszemüvegünk. Összegyűjtöttük, hogy mik az idei trendek, mit kínálnak a legnagyobb divatházak. Az összeállítás azoknak is segíthet, akiknek vékonyabb a pénztárcája, hiszen az itt bemutatott színeket és formákat az olcsóbb árkategóriájú szemüvegek között is megtaláljátok.

Macskanőknek

A női napszemüvegek örök slágere a „macskaszem”. Ezzel az Yves Saint Laurent darabbal igazán feltűnést kelthetünk.


Kerek a világ

Idén nagyon divatosak a kerek formák, ám nem a John Lennon stílusú apró lencsék, hanem a nagyobb kerek formák hódítanak. Jó példa erre az a Louis Vuitton darab.


Színezd újra

A színes keretek igazi vidámságot kölcsönöznek a megjelenésünknek. Ezzel a Dolce & Gabbana szemüveggel egyszerű lehetünk elegánsak és különlegesek.


Szögletes elegancia

A fekete, szögletes darabok sosem mennek ki a divatból, bár ezek a napszemüvegek inkább a negyvenes-ötvenes korosztálynak állnak jól. Gyönyörű ez a Cavalli darab, tényleg öltözteti az arcot.

Rózsaszin párduc

Idén is hódít a párducminta, de ezúttal a tervezők színes lencsékkel bolondítják meg a megszokott formát, mint ahogy ennél a Miu Miu darabnál is láthatjuk.